Planinski izlet, Gora Oljka, 14. 4. 2018

 

V soboto, 14. 4. 2018, smo se z učenci planinskega krožka OŠ Cirkovce, skupaj z učenci planinskih krožkov OŠ Kidričevo in podružnične šole Lovrenc, udeležili planinskega pohoda na Goro Oljko.

Pohodniki iz OŠ Kidričevo, podr. Lovrenc

Pohodniki iz OŠ Cirkovce

Naš pohod se je začel pri Rečici ob Paki, kjer smo najprej pregledali vso potrebno opremo in se nato podali na pot proti našemu cilju, ki je tokrat bil na vrhu Gore Oljke. Vreme nam je bilo naklonjeno, saj so nas sončni žarki  spremljali skozi cel čas našega pohoda. Na vrhu pri planinskem domu smo naredili daljši postanek, se okrepčali, požigosali planiske dnevnike in se veseli začeli vračati, po krožni poti, proti kraju, kjer nas je čakal avtobus. Vseh 58 pohodnikov, toliko se nas je tokrat udeležilo pohoda,  je preživelo lep sončen dan, v dobri družbi učencev in njihovih staršev. Želimo si, da bi nam letošnja pomlad poklonila še več  lepih sončnih dni.

Podelitev značk ...

Naslednji podoben pohod na Limbarsko goro, bomo izvedli v soboto, 5. maja 2018. O izletu bomo učence planinskih krožkov obvestili pisno, kot do sedaj. Obvestila glede omenjenih pohodov lahko od sedaj naprej, spremljate tudi preko spletnih povezav, ki bodo vedno dostopne na spletnih straneh OŠ Cirkovce in OŠ Kidričevo.

Ivan Kojc, vodnik PZS
PD Kidričevo
[button link="https://oscirkovce-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/ivank_os-cirkovce_si/Et5rf49lk0NDpmXfNuNTW3YBqLIz5XwZgED-9as6pvboXQ?e=ZHOO3O" size="large" icon="hand-o-right"]FOTOUTRINKI[/button]